Senyera s’emociona amb el seu romanç interpretat per l’Agrupació Musical i Pep Botifarra

El concert Botifarra a banda fou tot un èxit d’assistència i una fita cultural molt destacada per a un poble sencer que s’emocionà en escoltar en directe el “Romanç de Senyera”
Maria José Chordi
Aquest cap de setmana ha tingut lloc el concert Botifarra a banda al poble de Senyera. Pep Gimeno, la seua rondalla i l’Agrupació Musical de Senyera oferiren als veïns una nit de música, tradició i cultura que sens dubte quedarà en a la memòria de tots els asssistents. “Era un deute pendent que teníem amb Botifarra”, amb aquestes paraules es referia la presentadora de l’acte al fet que després de més de tres anys des de l’enregistrament del disc que recull el Romanç de Senyera, Pep Gimeno no havia sigut convidat a actuar amb la seua rondalla, tot i que sempre ha existit una vinculació molt especial. De fet, ja en 2010 se li realitzà un sentit homenatge en agraïment a la recuperació i difusió del “Romanç de Senyera” amb la projecció d’un videoclip protagonitzat pels veïns i amb música de Pep Gimeno.
El pati del col·legi 9 d’octubre s’omplí de gom a gom per a acollir una nit musical de repertori variat que tingué el seu moment culminant amb la interpretació del Romanç en la part final. Un Botifarra visiblement emocionat agraí l’acollida al poble s’esplaià contant anècdotes i acudits amb el bon humor que el caracteritza.