Sara Iváñez es elegida Reina de la Feria de Xàtiva 2009

foto-retalladaDesde la Concejalía de Feria y Fiestas del Excelentísimo Ayuntamiento de Xàtiva se informa que ayer miércoles día 10 de junio se reunió el jurado para elegir la que será la próxima Reina de la Feria de Agosto de 2009.

El jurado después de entrevistar a las diferentes candidatas que se presentaron a la elección, ha decidido por unanimidad que la próxima Reina de la Feria de Agosto para el 2009 sea la:

Srta. SARA IVÁÑEZ ENGUIX, de 21 años y vecina de Xàtiva.

9 comentarios sobre “Sara Iváñez es elegida Reina de la Feria de Xàtiva 2009”

 1. Moltes felicitats, com be diuen les anteriors a sigut una molt bona elecció, Xàtiva i la seua fira està en un mans meravelloses i dolçes com son les de aquesta veïna de Xàtiva, aquesta senyoreta nascuda i procedent desde les belles i divines flors dels jardins de Xàtiva.
  La senyoreta amb blanca pell i ulls que brillen i desborden d’alegria i felicitat, per aver sigut elegida, reina de la Fira 2009.

 2. Bueno bueno!!!! Com tots diuen, una elecció moooolt acertada!!!!
  Estic segurisim que enguany la fira de Xativa serà millor que qualsevol altre any, tinguent a aquesta bellea com a reina i les dames… Impresionant!!!!

  I esque Xativa, en estes xicones, tindra molt de Glamour!

 3. Enhorabuena a ese jurado por su elección!
  Sara, espero que disfrutes como nunca de estas fiestas, y mira que tu la feria la vives a tope cada año!
  Estais guapísimas! Eso todos lo están viendo, lo que no saben todos es que soys increíbles personas.
  Besos!

 4. ESTEM MOLT ORGULLOSOS DE LA REINA I DE LES DAMES QUE TE ENGUANY LA FIRA DE XATIVA! ENCAAQ UE SOM UN POC PARCIALS,JA QUE SOM AMILIA. SOLS DESITJARVOS UN FELIÇ REINAT I QUE HO DISFRUTEU AL MAXIM. BESTS!!!!!!!!!!!

Los comentarios están cerrados.