Sant Jordi celebra el Nomenament de les seves Falleres Majors

Eva Samit i Laura Iñiguez van viure uns moments molt especials

La comissió Sant Jordi de Xàtiva va celebrar dissabte l’acte de Nomenament de les seues Falleres Majors per a l’exercici 2015. Eva Samit i Laura Iñiguez van viure uns moments màgics al costat dels seus familiars i amics.

A més a més, junt amb elles, estava un representant de la Junta Gestora de la comissió, José Luis Morell, i el President Infantil, Rafa Martí. Des de la comissió volen agrair l’assistència del president de la Junta Local Fallera, Javier Garcia Paños, el vicepresident, Jesús González, les Falleres Majors de Xàtiva, Alba Fuster i Gisela Carpinter i les seues Dames d’Honor.

Les famílies de les màximes protagonistes de la comissió van oferir un Vi d’Honor a tots els assistents, l’acte finalitzà ben entrada la matinada amb una gran ambient de germanor. Per últim, des de Sant Jordi agraeixen a les famílies l’esforç que suposa en aquesta època poder realitzar un acte com aquest. “Per a nosaltres és un orgull poder comptar amb les dues representants en la nostra comissió”, destaquen.