Sandra Chirlaque i Inma Aparicio, jugadores del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, Subcampiones d’Espanya en dobles femení

sandra-i-inma-subcampiones-df-campionat-espanya

Els Sub-15 del club xativí competiran en el Campionat d’Espanya Sub-15 que es disputarà en A Estrada (La Corunya)

El passat cap de setmana entre el 8 i 10 de maig es va disputar en el pavelló Florida / Babel d’Alacant, l’esdeveniment més important del bàdminton nacional, el Campionat d’Espanya Absolut. Amb un gran èxit organitzatiu i la brillantor del millor bàdminton, es va clausurar el diumenge dia 10 el campionat.
La parella Inma Aparicio / Sandra Chirlaque es van proclamar Subcampiones d’Espanya en el doble femení, al perdre en la final davant de Carolina Marín / Ana Martín, per 21/15 – 19/21 i 21/23.
En l’individual femení, Ana Ferrer va quedar quinta d’Espanya al perdre en quarts de final davant de Carolina Marín per 21/11 i 21/18, que finalment seria la Campiona d’Espanya; per la seua banda Sandra Cridaquè també queia en quarts de final davant de Carolina Chan a tres sets.
Finalment en dobles mixtos la parella Inma Aparicio / Luís Siles van ser cinqué en la classificació final.
Cal destacar també que el xativí olímpic Sergio Llopis, soci del club xativí i jugador / entrenador en l’actualitat del C.B. Paracuellos va arribar a la final en individual masculí on va perdre davant de Pablo Abián d’Eivissa per 21/10 i 21/14, proclamant-se Subcampió d’Espanya en la modalitat.
El pròxim cap de setmana, entre el 15 i 17 de maig es disputarà en A Estrada (La Corunya) el Campionat d’Espanya Sub-15, fins allí es desplaçaran per mèrits propis quatre jóvens jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, Bárbara Salinas, Anna Feliu, Cristian Vera i David Cervelló, amb la intenció de donar-ho tot en la pista i aconseguir una bona classificació.