Sandra Chirlaque es proclama campiona individual femení al Gran Premi de Granada de Bàdminton

Sandra Chirlaque del Club Xátiva Valencia Terra y Mar i Indra Bagus del Club Alacant han aconseguit triomfar en el GP de Granada.

En l’individual femeni, Sandra es va proclarmar Campiona, va guanyar en la final a Laura Molina, 9/21-21/16-21/16, en semifinals va guanyar a la Laura Alvárez del Club d’Alacant i está va ser cuarta.

En el dobles mixtos, Sandra Chirlaque i la seua parella Vicent Martínez del Club Pitius, es proclamaven campions al guanyar a la parella Steny kusuma/Meise Julli, per 21/16 i 21/15.

Indra Bagus, del Club d’Alacant, va guanyar l’individual front a Stenny per 21/18 i 21/17.

Alejandro Ferrer, del Club Alacant, en semifinals va perdre front a Stenny clasifican-se en cuarta posició. Marco Peñalver, del Club Xàtiva Valencia Terra i Mar va perdre en cuarts front a Alejandro Ferrer, que en la primera ronda va derrotar al setabense Cristian Vera. David Siles també va caure en la primera ronda front a Sergio Llopis.

En el dobles masculi, Indra Bagus / Sergio Llopis, van ser segons, van perdre la final front a Vicent Martínez/Eliecer Ojerda per 21/18 i 21/19. En octaus de final, la pareja de Sergio Berenguer/Marco Peñalver van perdre front a Bagus/Llopis..-

En l’agenda esportiva del próxim cap de setmana, cal destacar la segona jornada de la Lliga, el Club Alicanti es desplaça a Benalmadena i el Club Xàtiva València Terra i Mar, disputarà l’encontre en Galicia, front al Club A Estrada.

I el diumenge dia 2, en el Pabelló Municipal de Xàtiva, participen en competició els Clubs de la Comunitat Valenciana en la 1ª Jornada de la Lliga Autonómica, desde les 9:00 h fins a les 15:00 h.