S’amplia l’arxiu municipal de l’Olleria

picture-32

L’Olleria ja compta amb un nou arxiu municipal. El mes passat van finalitzar les obres d’ampliació de l’arxiu situat a la primera planta del Teatre Cine Goya. Ara, a aquesta sala es suma una nova, habilitada al segon pis del mateix edifici, de uns 100 metres quadrats.

La falta d’espai per emmagatzemar els documents municipals ha propiciat aquesta obra, encarregada a l’empresa local “Construcciones Sahuquillo”, i que ha rebut una inversió de 48.000 euros. La nova sala és un lloc lliure d’humitat, on es poden guardar documents de forma neta i a més consultar-los tant informàticament com en paper.

L’espai del que es disposava s’ha duplicat amb aquesta ampliació, s’ha instal·lat aire condicionat i s’ha modificat tot el paviment. Segons ha dit Julià Engo, regidor d’Urbanisme, Participació Ciutadana i Festes, “aquesta és una obra menuda, però important”. Per la seua banda, Àgeda Micó, regidora de Cultura, Patrimoni i Turisme, ha indicat que “s’està realitzant un procés de digitalització dels documents municipals, tant antics com actuals, per a que aquest arxiu puga ser consultat tant des d’un ordinador com acudint a visitar-lo”.

A més, dins dels mateixos Plans Provincials de 2009, estava també l’acondicionament de l’amfiteatre del Cine Goya, que ha comptat amb una inversió de 16.000 euros i que va ser finalitzat fa aproximadament un any.

Un comentario sobre “S’amplia l’arxiu municipal de l’Olleria”

  1. hola soc interesat en la història i la meva pregunta es: a l’arxiu es pot anar a vititar per treure algun tipus d’informació històrica?

Los comentarios están cerrados.