Salvem la Valleta participarà en la Trobada d’Escoles de Beneixama

valleta-cartell

El dissabte, SALVEM LA VALLETA estarà en la Trobada d’Escoles Valencianes, que tindrà lloc enguany en Beneixama. Com l’any passat a Cocentaina i fa un parell de mesos en la Trobada d’Escoles Valencianes de la Vall d’Albaida, la Plataforma disposarà d’un estand on trobaran els seus productes i on s’explicarà a tot aquell que el visite qué és el que el Consell pretén construir en la Vall d’Agres.

Però, a més a més, anirà una «oficina mòbil» menejant-se per tot el poble de Beneixama informant, recollint signatures i convidant a tota la gent a participar en la Presentació dels Resultats dels Testings de la Biodiversitat de la Valleta, amb moltes sorpreses i un inventari extens que serà de gran utilitat alhora de fer al·legacions i de demanar major protecció a aquestes espècies de fora i fauna.

També en eixe mateix acte, que serà en la seu del Centre Excursionista d’Ontinyent (C /Escalinata 1, d’Ontinyent) el divendres 11 de Juny a les 20 hores, tindrà lloc la Presentació del Vídeo de la II Marxa Reivindicativa en defensa de la Valleta, que SALVEM LA VALLETA va organitzar fa uns messos i que va contar amb una molt notable participació de més de 500 persones.