Salva Marrahí completa el Mongolia Bike Challenge com a tercer classificat de la seua categoria

L’únic participant valencià de la prova va comptar amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent

El ciclista de la Vall d’Albaida Salva Marrahí ha aconseguit finalitzar amb èxit el Mongolia Bike Challenge 2014, una prova de més de 900 quilòmetres i amb desnivells de més de quasi 3.000 metres i etapes de més de 150 quilòmetres disputada aquest mes de setembre al país asiàtic.

L’esportista, l’únic participant valencià a la prova, ha comptat amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, ciutat a la que es troba molt vinculat personal i familiarment, i que ha estat entre els patrocinadors que ha portat al seu maillot. Marrahí ha aconseguit 5 pòdiums que li han valgut per a quedar el 16 en la classificació general i tercer en la seua categoria a una prova a la que han participat 108 esportistes professionals i amateurs d’alt nivell de tot el món.

Marrahí, que compta amb experiència internacional (va participar a Marroc a la “Titan Desert” 2011 i es va proclamar guanyador a la Carrera del Desierto de Mina de Mèxic a 2012, entre altres proves), fa així un pas endavant enguany en la seua trajectòria, una fita que el Regidor d’Esports, Pepe Pla, destacava com a “un orgull per a tota la comarca”.