Ruta de senderisme per a persones amb discapacitat intel·lectual

Senderisme a La CosteraEl pròxim dia 9 de febrer. Organitzat pel C.O. La Costera

El porper dimecres dia 9 de Febrer, el C.O. La Costera, junt al C.O.M. Ontinyent i amb la col·laboració de l’Ajuntament del Genovés i un grup d’alumnes del IES Dr. Simarro de Xàtiva organitzaran una ruta de senderisme per a persones amb discapacitat intel·lectual. Està prevista la participació d’unes 500 persones amb discapacitat, que junt al grup de monitors i de voluntaris superaran els 600 participants.

Es faran tres nivells en la ruta, una de més nivell que tindrà el seu inici en el Parc Jaume I del Genovés i que anirà fins la Cova Negra i tornar, una altra per a un nivll mig que aribaran fins al poble d’Alboi i un tercer nivell per a persones amb una major discapacitat que faran la ruta de la pilota per dins del poble.

Amb aquesta activitat es continua amb els programes esportiu que el C.O. La Costera organitza per a aquest col·lectiu. Centres de tota la província de València, com el d’Aiora, Mislata, Sagunt, Xirivella, la pròpia València, Villar del Arzobispo, Godella, Ontinyent, ganida, Sueca… donaran color al recorregut que va des del Genovés fins el paratge de la Cova Negra. L’eixida està prevista per al dimecres 09 de febrer cap a les 11.15 del matí i la finalització per als tres nivells al voltant de les 14.00, moment en que tots els centres dinaran tots junts al Pacr Jaume I del Genovés

2 comentarios sobre “Ruta de senderisme per a persones amb discapacitat intel·lectual”

  1. els tallers d’empleo de Genoves de guies de ruta,tecnic sociosanitari i forestal,tambe hi participen i colaboren.

Los comentarios están cerrados.