Rotglà acull el Congres Comarcal del Bloc Compromís

Josep Mª Sebastià, del colectiu de Xàtiva, elegit nou secretari comarcal de la Costera-Canal de Navarrés
Rotglà i Corbera va acollir aquest dissabte el 6e Congres Comarcal del Bloc Compromis la Costera-Canal de Navarres. Es va escollir la nova executiva, així com el representants de la Comarca al Consell Nacional.
Els membres que van ser escollits per a formar part de la nova Permanent del Consell de Coordinació Comarcal son: Josep Mª Sebastia com a Secretari Comarcal – Maite Diaz (Organizació i Finances) – Antoni Beltran (Moviments Social) – Vicent Muños (Politica Municipal) – Bibia Garcia (Implantació) – Pilar Domenech (Comunicació) i Ferran Minguet (Secretaria Jovens).
En la mateixa votació tambe es van seleccionar els tres militants que representaran a la Costera al Consell Nacional, sent elegits: Pedro Garcia Leon (L’alcudia de Crespins), Juanjo Garcia Terol (Xàtiva) i Vicent Muñoz (Font de la Figuera)
S’aprovaren dues propostes de resolució: No al Macroabocador de LLanera i la putxada de tases al rebut del fem, i el recolzament a la linea Xátiva-Alcoi i la via de rodalia de la Font de la Figuera.