Roger Cerdà (PSPV) assegura que la Universistat Catòlica «es quedarà amb l’antic Simarro»

El portaveu del PSPV en Xàtiva, Roger Cerdà, ha assegurat que la Universitat Catòlica serà la institució que finalment faça ús de les instalacions de l’antic Simarro. El regidor ha explicat al seu al seu blog personal que la Universitat ja apunta a l’edifici del vell institut com a seu en la capital de la Costera:

Ahir començaren les primeres informacions respecte de la possibilitat de que la Universitat Catòlica de València ocupara l’antic edifici de l’Institut Simarro. Aquest matí me dedicat a fer una volta per la xarxa a vore si trobava alguna informació rellevant i a la primera, he trobat açò:

universitat-catolica

Efectivament, a la web de la Catòlica ja s’afirma que l’any que ve tindran seu a Xàtiva i que aquesta estarà ubicada al Camí Dos Molins, adreça de l’antic edifici del Simarro. I, a més a més, anuncia quines seran les titulacions que es podran realitzar: Ciències de la Educació Física i l’Esport, Educació Primaria i Educació Infantil.

A la vista d’açò, correspon una explicació per part de l’equip de govern, ja que no te cap sentit que es cedisca un edifici públic a una entitat privada, com és la Universitat Catòlica. Universitat a la que qui vulga anar, primer haurà de passar per caixa.

Sens dubte, haguera sigut més positiu negociar amb les Universitats públiques valencianes per a tindre una extensió d’alguna d’elles a Xàtiva, tal i com han fet en Alcoi, Gandia i Ontinyent. Però difícilment podrem aconseguir això mentre l’alcalde de la ciutat continue faltant al respecte als membres de la comunitat educativa.

Com de costum, una altra oportunitat perduda!