Richard Stoelzel entusiasma en el concert clausura del CIMVO

L’ Olleria acollia dissabte passat el concert clausura del IX CIMVO

El Curs Internacional Vila de L’Olleria, curs organitzat per l’Ajuntament a través de la seua regidoria de Cultura que ha comptat amb la coordinació del trompetista ollerià José Chafer i amb diversos patrocinadors i col·laboradors com la Societat Escola Musical Sta. Cecilia de L’Olleria i les cases YAMAHA, Piano Importa i Sanganxa Music Store.

El Teatre Goya va ser el lloc triat per a acollir este concert en què tal com explicava moments abans Cháfer “podrem disfrutar d’algunes obres que s’estrenen per primera vegada a Europa i ho fem ací a L’Olleria pel que és una gran orgull”.
Per la seua banda el regidor de Cultura, Jesús Engo felicitava a José Cháfer “pel gran treball realitzat en este curs que ha sigut tot un èxit i del que ens sentim realment orgullosos” destacant “la gran qualitat i el gran prestigi d’este curs que enguany ha comptat amb el trompetista americà Richard Stoelzel, un gran privilegi per al nostre municipi i una gran oportunitat per als 21 alumnes que han realitzat este curs”.
José Cháfer també destacava la figura de Stoelzel, un dels millors trompetistes del món que serà l’amfitrió en la pròxima International Trumpet Guild, l’esdeveniment de trompeta més important a nivell mundial”.
Stoelzel també va tindre unes paraules d’agraïment al poble de L’Olleria per la seua hospitalitat assegurant que la seua estancia “ha sigut una grata experiència que m’agradaria repetir” i va destacar el nivell dels alumnes del curs. Igualment, va parlar d’algunes de les obres que va interpretar el dissabte, explicant que “han sigut compostes per a mi per alumnes meus, ara grans músics”.
El concert va ser un recital per a piano, al capdavant del qual va estar el xativí Adolfo García, i per a trompeta, ací es va poder disfrutar de l’actuació de José Cháfer i de Richard Stoelzel que van posar de peu a un públic entregat a què li va saber a poc les quasi dos hores de concert.