Relleu a l’alcaldia de l’Olleria

els-tres-013

Segons marca el pacte de govern subscrit ara fa dos anys entre Bloc, Gent de l’Olleria i PSOE, al darrer any de la legislatura, l’actual alcalde, Julià Engo i Fresneda (Bloc) hauria de cedir la presidència de la corporació a Jose Vidal Oltra (GdO). Este era l’acord, i este matí els tres partits que integren l’equip de govern de l’Ajuntament de l’Olleria han anunciat que el relleu es produirà esta mateixa setmana.

Hui mateix l’encara alcalde, Julià Engo, ha presentat la seua renúncia al càrrec, que engega els terminis legals per a fer el canvi. Dimecres a les 20h es realitzarà un ple extraordinari i urgent que té com a únic punt donar compte de la renúncia a l’alcaldia. Divendres a les 20:30h es farà el ple per a l’elecció del nou alcalde. Tot i relleu al front de l’alcaldia, les delegacions de les regidories es mantindran com fins ara, amb l’única excepció que Julià Engo, passarà a ser el primer tinent alcalde i assumirà també la regidoria de Festes.

Tant per a Julià Engo (Bloc), com per a Jose Vidal (GdO) i Julia Boluda (PSOE) estos dos anys de treballant en comú han estat molt productius per a la ciutat, en el marc de pacte que signaren tots tres, i que tingué com a resultat l’eixida de l’alcaldia de Vicent Llop (PP).

“Crec que el fruit d’estos dos anys ha estat molt positiu i continuant amb allò que vam programar al pacte, ara és el moment del relleu”, comenta Julia Boluda. “Hem treballat i treballarem amb responsabilitat, lleialtat, confiança i cooperació”. Per a Jose Vidal, el temps que porten governant ha estat un exemple de tolerància i diàleg en benefici del poble. “En el seu dia vam fer un exercici de responsabilitat i vam crear un projecte comú basat en millorar la situació del nostre poble”, afirma. “Tots tres partits hem sigut fidels i lleials als nostres compromisos”.

Per la seua banda, Julià Engo, ha mostrat la seua satisfacció perquè “hem aconseguit convertir en fets i en realitat, aquells projectes que vam posar en el pacte. Anem complint les expectatives, i en este any de legislatura que queda seguirem creant infrastructures i solucionant els problemes dels ciutadans”.