Reis Gallego del BLOC JOVE de Xàtiva entra en la Coordinadora Nacional

Gallego: “des de Xàtiva i la Costera volem participar en aquesta nova etapa de la Coalició Compromís, i volem fer-ho també des del punt de vista dels joves”

El passat dissabte 18 de febrer es va celebrar a Silla el VIII Congrés del Bloc Jove amb el lema ‘Més Compromís’. La participació del Col·lectiu del BLOC JOVE de Xàtiva ha estat molt rellevant, amb la incorporació a la Comissió organitzadora del congrés (COC) de Reis Gallego, Secretaria Local de Xàtiva. Reis Gallego ha dirigit els treballs d’elaboració de la ponència política del VIII Congrés que va ser aprovada per la pràctica totalitat dels assistents. Va ser la pròpia Gallego qui es va encarregar de fer la presentació del nou marc polític que regirà l’acció política de les joventuts del partit nacionalista.

En el Congrés, es va revalidar en el càrrec de Secretari General a Fran Ferri (Canals), diputat del Grup Compromís en les Corts Valencianes, que ha incorporat a la Coordinadora Nacional (màxim òrgan de direcció) a Reis Gallego (Xàtiva). Gallego també ha sigut una de les persones designades pel Congrés del Bloc Jove per a formar part del Consell Nacional del Bloc Nacionalista València, afegint-se als actuals representants de la Costera en l’òrgan de màxima decisió de la formació nacionalista. Gallego ha declarat que “des de Xàtiva i la Costera volem participar en aquesta nova etapa del BLOC, que dins de la Coalició Compromís, s’ha convertit en una força clau en la política valenciana, i volem fer-ho també des del punt de vista dels joves.”

Un comentario sobre “Reis Gallego del BLOC JOVE de Xàtiva entra en la Coordinadora Nacional”

Los comentarios están cerrados.