Recta final de les obres del Pont de Sant Vicent d’Ontinyent

El Secretaria Autòmic d’Infrastructures assistirà demà a la col.locació de les plataformes
Les obres del Pont de Sant Vicen d’Ontinyent afronten ja la seua recta final. Tal com es va comprometre amb l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el Secretari Autonòmic d’Infrastructures i Transports, Victoriano Sánchez-Barcáiztegui, ha confirmat que assistirà demà dimarts a les 11:00 hores a la col·locació de les plataformes del Pont de Sant Vicent d’Ontinyent. Es tracta d’uns elements de gran tamany que permetran que les obres puguen estar finalitzades en els terminis previstos.

El Pont de Sant Vicent és una infrastructura llargament reclamada a Ontinyent que unirà les carreteres CV-81 i CV-650, així com els dos polígons industrials de la ciutat.

Les obres, pressupostades en 2’7 milions d’euros a càrrec del Pla d’Inversió Productiva de la Generalitat, van ser plantejades per primera volta a l’any 1991, sent sotmés el projecte a diversos canvis des d’aleshores. Les últimes modificacions han determinat que el pont tinga 120 metres en lloc de 100, i eixample les seues voreres dels 2 metres previstos inicialment a 3’25, per donar així cabuda a un carril-bici.

Des del Govern d’Ontinyent s’ha destacat “l’important avanç” que suposarà el pont per a millorar el trànsit a la ciutat, ja que “simplificarà l’entrada i eixida als polígons industrials i la ciutat, i reduirà el trànsit de camions pel casc urbà”, assenyalen.