Raimon guardonat amb el Premi Ovidi Montllor al millor disc de cançó

Ahir dijous 30 de juny el Teatre el Micalet de València va acollir la gala de lliurament dels sisens Premis Ovidi Montllor, els guardons de la música valenciana. Raimon es va endur el premi al millor disc de cançó per ‘Rellotge d’emocions’. En pop, el millor disc va ser ‘L’estiu’, d’Òscar Briz i Obrint Pas va guanyar el premi al millor disc de rock per ‘Coratge’. El disc d’Apa ‘Cants i cants’ va merèixer el premi al millor disc de folk, i Orxata Sound System va rebre el premi al millor disc d’electrònica i hip-hop per ‘2.0’.

Òscar Briz també es va endur el premi a la millor cançó per ‘Carolina dins d’un pou’. I la cançó ‘Al país de l’olivera’ de Xavi Sarrià (Obrint Pas), va rebre el premi a la millor lletra.

La resta de guardonats d’aquesta nit de la música valenciana foren Artaica, en la categoria d’arranjaments i orquestració, per ‘Nits cosides’; Jordi Albinyana, pel disseny del disc ‘Els ulls de Bob’ de Carles Pastor; i Autòmats, pel videoclip de ‘Pacte amb Peter Pan’. El grup Arrap va ser elegit grup revelació de l’any.

Un comentario sobre “Raimon guardonat amb el Premi Ovidi Montllor al millor disc de cançó”

Los comentarios están cerrados.