Quico el Célio i Pep Gimeno “Botifarra” actuaran el dissabte a Xàtiva

El proper dia 22 d’octubre, en pase de vesprada (19:00 h) i de nit (22:30), s’estrenarà amb un concert el disc “La Barraca” al Gran Teatre de Xàtiva, de Quico el Célio i Pep Gimeno «Botifarra». Allí també es podrà adquirir el disco que es va grabar a una barraca al mig del delta del Ebre.

La Barraca” és un viatge musical i vivencial des de la Catalunya del delta de l’Ebre fins a la costera del País Valencià.

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i Pep Gimeno ‘Botifarra’ s’han trobat i han dibuixat l’itinerari d’un viatge des del Delta català fins a la Costera valenciana: jotes, fandangos, boleros, havaneres, marineries, romanços i cants de treball. Aquest encontre musical ha tingut lloc a la Barraca de Salvador al delta de l’Ebre. La barraca, construcció tradicional comú a les zones arrosseres de Catalunya i el País Valencià, ha esdevingut l’escenari que ha inspirat aquest espectacle.

Veu i percussions: Pep Gimeno ‘Botifarra’. Veus: Artur Gaya i Quique Pedret. Guitarres: Jordi Fusté i Néstor Mont. Bandurria, llautí i arxillaüt: Juanjo Blanco. LLaüt: Paco Lucas. Teclats i acordió: Josep Lanau. Contrabaix i baix elèctric: Quique Pellicer. Contrabaix, baix elèctric i guitarres: Pere Ródenas. Bateria i percussions: Sergi Molina

2 comentarios sobre “Quico el Célio i Pep Gimeno “Botifarra” actuaran el dissabte a Xàtiva”

  1. Compartim la mateixa llengua malgrat els pese als intolerants blaveros i fatxes!, gràcies Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i, també gràcies Pep Gimeno(Ximèn) «Botifarra»

  2. Senyor Aleshores i Gairebé, jo no se que concepte te voste de valenciania, però per a mi, ser valencià que es la meua forma de ser Espanyol, i el valencia es la meua llengua, no el català.

Los comentarios están cerrados.