El PSPV de Quatretonda considera injusta la derogació de l’ordenança d’ocupació de via pública amb taules i cadires

Al passat plenari de l’Ajuntament de Quatretonda es varen aprovar varies mesures de caràcter econòmic. Un dels punts va ser la derogació de l’ordenança d’ocupació de via pública amb taules i cadires.

El Partit Socialista es va abstindre a la votació d’aquest punt degut a que la mesura mostra un tracte desfavorable cap a d’altres professionals o persones que paguen per tindre un punt de venda al mercat setmanal o ocupar la via pública mentre fan reforma a les seues cases entre d’altres. En qualsevol dels casos, s’ocupa la via pública, i és per això que deurien de tractar-se tots per igual.

L’abstenció dels socialistes no significa que s’oposem a la citada derogació, però si s’aplica, que siga per a tots els casos i situacions similars també.

D’altra banda, també es va realitzar al mateix plenari l’aprovació d’una bonificació del 50% durant els cinc primers anys de l’impost sobre béns immobles (IBI) d’urbana per a les cases de primera residència, proposta que el nostre partit va votar a favor.