Quatretonda torna a posar en funcionament la seua Casa de la Bastida

L’alberg de la natura ha sigut adjudicat al Grup de Muntanya la Valldigna i servirà per a realitzar activitats relacionades amb l’entorn de la Serra de la localitat.

L’Ajuntament de Quatretonda ha tornat a posar en funcionament l’alberg de la natura Casa de la Bastida després de que en el Plenari del passat 28 de març s’acordara adjudicar la concessió del centre al Grup de Muntanya la Valldigna per quatre anys.

Després d’haver reparat els inconvenients que s’havien presentat, la Casa de la Bastida es troba a punt per a la realització de totes aquelles activitats relacionades amb la muntanya utilitzant l’entorn meravellós del paratge municipal de la Serra de Quatretonda.

El passat cap de setmana, des del 6 fins el 8 de maig, es va realitzar un curs d’orientació de muntanya impartit pel citat grup muntanyer on varen assistir unes 12 persones. Amb una durada de dues sessions, una pràctica i una altra teòrica, el programa fou tot un èxit.

Pròximament estan previstos altres dos cursos. Un de plantes medicinals i un altre sobre primers auxilis a la muntanya. Per la seua banda, el Grup de Muntanya Valldigna té també un ampli ventall d’activitats preparades per als propers mesos.