Quatre becaris treballaran este estiu en La Font de la Figuera

Gracies al programa La Dipu te Beca

L’Ajuntament de La Font de la Figuera ofereix de nou la possibilitat de treballar a partir de quatre beques que concedeix a traves del programa La Dipu et beca.

Aquesta beca tindra una duració de dos mesos cadascuna que començarà des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost. Tanmateix, estes beques van dirigides a jóvens majors de 18 anys, estudiants universitaris i de Formació Professional, que vullguen realitzar pràctiques durant l’estiu.

Així mateix, les rames ofertades d’ enguany seran: 1 beca que pertany a l’àrea administrativa i empresarial, 1 beca de l’àrea de turisme, una altra que pertany a l’àrea de imatge i so (informàtica) i l’última que pertany a l’àrea de serveis socioculturals i a la comunitat.

“És una nova oportunitat que tenen els joves per a seguir formant-se i agafar experiència a l’àmbit laboral, perquè amb l’actual situació econòmica és més complicat aconseguir treball”. Ha declarat Vicent Muñoz, regidor de Promoció econòmica.

Les sol·licituds per a poder participar, es poden presentar fins divendres dia 25 de maig a la planta baixa de l’ajuntament, adjuntant els mèrits que es requereixen a les bases. Estes quatre beques es sumem a les quatre ja ofertades per l’ajuntament amb el seu programa d’ocupació d’estudiants Primer Treball a la Font.