PSOE La Pobla Llarga: «L’ajuntament repartix diners als veïns a tres dies de les Eleccions Municipals»

Els veïns de La Pobla Llarga s’han despertat este matí amb una agradable sorpresa: l’Ajuntament de La Pobla Llarga anuncia que a partir de hui va a tornar-los els diners cobrats de més a través de la taxa de fem en 2010. Els socialistes denuncien “l’oportunisme” de l’alcalde, Rafael Soler, qui a tres dies de les Eleccions procedix a fer esta devolució.

L’alcalde ha denegat a un regidor del PSPV-PSOE una còpia per escrit de dit ban, que no obstant s’ha pogut escoltar per megafonia al llarg de tot el matí. El ban, que adjuntem en mp3, diu així:

“Es fa saber que a partir de hui s’ingressarà als comptes bancaris dels titulars un abonament als contribuents en concepte de diferències amb padró del fem de l’any 2010. L’import a ingressar és de 17,40 per vivenda i 38,26 per local comercial”.

La irregularitat es va produir perquè l’Ajuntament continuà cobrant als veïns pel concepte de tractament del fem, malgrat l’entrada en vigor de la nova taxa del Consorci de Residus.

La devolució d’estos diners en si és motiu d’alegria per als socialistes. De fet, el PSPV-PSOE ha denunciat reiteradament la retenció injustificada d’estes quantitats i ha exigit fins la sacietat que es tornaren el més aviat possible. “El que sorprén és la maniobra descaradament oportunista de repartir-los a 72 hores de la cita amb les urnes”, denuncia el regidor Ximo Vidal.