Proclamació de la Regina Major i la Regina Infantil de la Fira i Festes d’Albaida 2010

Església de l’Assumpció de la Mare de Déu

En aquest acte es farà pública l’elecció de la Regina Major i la Regina Infantil per a la Fira i Festes Patronals d’Albaida, que se celebraran el proper any 2010, en honor a la Mare de Déu del Remei, Patrona de la Ciutat.

Aquest any les escollides com a màximes representants de la festa albaidina, han estat Carla Cerdà Vidal com a Regina Major, i Ana Francés Soler com a Regina Infantil. La Comissió de Festes “Verge del Remei” 2010, encarregada d’organitzar els festejos en Honor a la Patrona, estarà presidida per Joaquin Soler Cataluña,

Igualment estaran presents a aquest acte els màxims representants de les Festes del 2009: Lirios Ramón Boronat com a Regina Major del 2009, Alícia Palací Sala com a Regina Infantil del 2009, i José Vicente Segrelles Tormo, President de la Comissió de Festes del 2009.

A més a més, l’acte contarà amb la presència de l’Alcalde d’Albaida, D. Juan José Beneyto Galbis, acompanyat del Regidor de Festes, així com també dels representants de la resta de col·lectius festers implicats en la Festa d’Albaida: Parròquia de l’Assumpció, Camareres de la Verge, Ancians Junta Central de Moros i Cristians, Capitans i Ambaixadors per al 2010, Festeres de Sant Joan 2010, junt amb demés entitats festeres i tot el poble en general.