Procés de matriculació per a xiquets i xiquetes de 3 anys a Ontinyent

S’obrirà del 9 al 16 de maig

El proper dia 9 de maig comença el periode de presentació de sol·licituds per a que els xiquets i xiquetes de 3 anys d’edat empadronats a Ontinyent iniciar la seua escolarització al curs escolar 2013/2014.

Des del Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent s’està procedint a notificar als progenitors dels xiquets i xiquetes empadronats a la ciutat i nascuts en l’any 2010 sobre el procés d’admissió d’alumnat per al nou curs escolar, per tal que aporten la documentació necessària en entre dijous dia 9 i dijous 16 de maig, que és el període de presentació de sol·licituds establert. La principal novetat enguany serà l’establiment d’una zona única d’escolarització, és a dir, tothom tindrà la mateixa baremació, independentment de la zona on residisca.

Al Departament d’Educació de l’Ajuntament i a la web municipal www.ontinyent.es es poden ampliar detalls al respecte, i consultar també el calendari complet d’admissió d’alumnat d’Educació Infantil i Primària (9 al 16 de maig), ESO i Batxillerat (27 de maig al 3 de juny), Programes de Qualificació Professional (2 al 5 de juliol) i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de Formació Professional (3 al 17 de juny) per al proper curs 2013/2014. Les sol·licituds i l’altra documentació complementària es presentaran en el centre docent on es sol·licite plaça en primera opció.