Primers pòdiums de la temporada pel Serra Vernissa

El club va participar en quatre proves
El Club de Trail Serra Vernissa de Xàtiva va participar en quatre proves i va aconseguir dos pòdiums en el seu primer cap de setmana de competicions del 2016.

El València Ultra Trail GR10-Extreme es va disputar el dissabte, en aquest certamen els germans Paco i Sergio Borredà van aconseguir el primer pòdium pel club de la temporada. La prova seguia el recorregut del sender GR10 des de Puçol fins la Pobleta d’Andilla durant 96km i més de 4100m des desnivell positiu.

Els germans Paco i Sergio Borredá es van emportar la victòria en la modalitat de parelles, en les posicions 21 i 22, amb un temps de 12h 08’. Jerónimo Cebrià va entrar en la 9a posició amb 11h i 26’. Kike Blesa va fer el 98 amb 14h42’, Salvador Such el 101 amb 14h48’ i Ivan Camarasa el 178 amb 16h35’.

El diumenge es va realitzar el Km Vertical de Gandia. Una prova molt dura que ix a nivell del mar en Beniopa i corona el Cim del Mondúver a 841m sobre el nivell del mar. El desnivell acumulat és de 1000m per això és diu quilòmetre vertical. I la prova té a soles 14 km. A la modalitat de córrer cal destacar la participació de Calo Palma en la posició 25. A la modalitat de marxadors, van participar 5 vernissers, ells van ser Toni Martínez, Alejos Almiñana, Gema Llàcer, Dani Fuentes i Salvador Montell que va entrar en 6a posició.

A més, en el I Trail Montes del Pilar a Benjúzar, José Bellot va obtindre el segon pòdium pel Serra Vernissa en aquesta temporada. La cursa tenia 32km i va invertir un temps de 2h19’, entrant en la 7a posició i aconseguint la victòria en categoria veterans.

Per últim cal destacar també que el club va participar als 10k de València Divina Pastora.