Primera carrera en cadira de rodes a Albaida

L’organitza l’Associació de discapacitats d’Albaida i es celebrarà aquest dissabte
L’Associació de Discapacitats d’Albaida (ADA) promou la primera carrera en cadira de rodes, que tindrà lloc el proper 29 de setembre a les 16:30h a l’Avinguda de la Fira d’Albaida. Aprofitant la celebració del XIII Gran Fons “Mónica Pont”, ADA ha organitzat la competició per a celebrar el 10é aniversari de la seua fundació. L’objectiu és visualitzar, a través de la carrera, la presència de les persones discapacitades i reivindicar el seu paper en la societat.

El recorregut es farà per l’Avinguda de la Fira i la distància serà de 1.050 metres. Els interessats podran realitzar les seues inscripcions en la línia de meta i a través del correu electrònic adacursaalbaida@hotmail.es i del telèfon de contacte de l’associació 646664125.

No només és la primera vegada que a Albaida s’organitza una cursa en cadira de rodes, sinó que també es tracta d’una iniciativa innovadora per a la comarca de la Vall d’Albaida.

És per això que, la portaveu de l’Associació de Discapacitats, Aguas Vivas Espí, ha destacat que “la intenció de l’associació és convocar a tot el poble i als discapacitats de la comarca a participar en la carrera de manera activa”. De la mateixa manera, la portaveu de l’entitat ha volgut agrair el suport mostrat des del Club d’Atletisme d’Albaida, que ha prestat la seua ajuda per a l’organització de la carrera.

D’altra banda, la regidora de Benestar Social, Eva Tormo, ha qualificat la carrera com “una extraordinària iniciativa per a donar a conèixer l’associació i per a fer arribar el seu missatge a la societat albaidina. Esperem que la participació siga elevada i que entre tots i totes continuem treballant per a aconseguir la plena integració de les persones amb qualsevol discapacitat”.

 

Foto: http://www.inde.gob.pa/noticia_mayo21.html