Primer torneig de tennis de taula al «Plaza Mayor» de Xàtiva

El passat dissabte dia 26 de gener va tenir lloc a Xàtiva el primer torneig de tennis de taula patrocinat pel centre comercial ‘Plaza Mayor’ i organitzat pel ‘Tennis Taula Novetlè’ junt amb la sabateria ‘Peuets’, i que va contar amb la col·laboració de diverses tendes esportives del mateix centre comercial.

El campionat, d’inscripció gratuïta, va començar a les 11 del matí amb 48 jugadors que es van enfrontar en una primera fase de grups, i va acabar al voltant de les 21h amb l’entrega de trofeus.

Tots els jugadors van obtenir el seu regal per participar. A més van haver 3 trofeus i 3 xecs de 200, 150 i 100 euros per als 3 primers, i obsequis esportius per al quart, quint i sext classificat.

El campió del torneig va ser Vicent Penadés (TT Xàtiva). El segon classificat Iñaki Jorques (TT Xàtiva), tercer Miguel Ángel Úbeda (TT Benigànim), quart Édgar Llàcer (TT Novetlè), quint Miguel Vilar (TT Benigànim) i sext Pablo Juan (TT Novetlè).

Desde la web del club ‘Tennis Taula Novetlè’ (http://www.tennistaulanovetle.org) es pot accedir a l’àlbum de fotos complet de l’esdeveniment.

2 comentarios sobre “Primer torneig de tennis de taula al «Plaza Mayor» de Xàtiva”

Los comentarios están cerrados.