Primer aniversari del projecte «Otos, obert tot l’any»

Diumenge hi haurà un Mercadet de Nadal, noves paradetes d’articles artesanals i una exposició d’un gran betlem

L’Ajuntament d’Otos i l’Associació de Col.laboradors de la Mostra de Productes, celebraran el diumenge el primer aniversari del projecte “Otos, obert tot l´any”. Amb esta iniciativa tots els diumenges a les 11 del matí es pot gaudir d´una visita guiada, per a conéixer la “Ruta de rellotges de sol”, també el Palau Marquesal i la Col.lecció permanent de l’artista Antoni Miró, per tan sols 1 € per persona.

A més, a la plaça del Llaurador, des de les 10’30 fins a les 2 del migdia, hi ha una interessant “Mostra de Productes Tradicionals i Artesanals”, amb fruita i verdura ecològica, mel i els seus derivats, embotits tradicionals, vi i licors casolans, sabons de casa, artesania, productes de merceria i decoració, llibres, antiguitats, pirogravats amb fusta, etc.

Per celebrar el primer any de vida d’este projecte es faran altres activitats especials que se sumen a les ja habituals. Així, hi haurà un “Mercadet de Nadal”, amb tota classe de productes típics, exposició d´un gran betlem, “Granja d’animals”, etc. A més, hi haurà noves paradetes d´articles artesanals i altres sorpreses.

Totes estes iniciatives, que a més coincidiran amb la festa de la Puríssima, seran una bona oportunitat per visitar el poble d’Otos, situat a la Comarca de la Vall d’Albaida i als peus del Benicadell i aprofitar per tastar la seua gastronomia tradicional als bars i restaurant.