Presentació del Llibre de la Fira d’Agost 2011 al Castell de Xàtiva

El llibre gira entorn d’una temàtica molt femenina (imatges: Estudio Federico)
L’edil de Fira i Festes, Ramón Vila, juntament amb la Reina de la Fira de Xàtiva i les seues dames d’honor han sigut els encarregats de presentar oficialment el llibre de la Fira d’Agost de Xàtiva 2011 en l’emblemàtic Castell de Xàtiva.

A l’acte també han assistit la regidor que s’encarregava fins a enguany de la regidoría de Fira, Rosa Mª Esteban; el coordinador del llibre, Victor M. Torres; el col·laborador en coordinació, Andrés Guerola; i el representant de l’empresa Comuniqualis encarregada del disseny i maquetació, Sergio Iborra.

El fil argumental del Llibre de la Fira 2011 gira entorn d’una temàtica molt femenina. S’obri amb l’entrevista a la Reina de la Fira, María Peris Mateu qui assegura que el seu regnat recentment estrenat ha sigut “un canvi en la meua vida sobre la visió de la fira, que suposa viure-la d’una altra forma, és diferent però emocionant”.

El contingut del Llibre es distribueix en la Programació de la Fira, un apartat dedicat a les Cròniques firers de la feminitat de la Fira, diversos escrits relatius a alguns Treballs Històrics, arrelan les arrels de la ciutat de Xàtiva, Fulles Literàries amb poemes de diversos autors com Andrés Guerola i Toni Espí, i un recopilatori fotogràfics d’anteriors edicions de la Fira d’Agos.

http://youtu.be/yDGs7dJ-5ag