Presentació del jurat del X Premi d’Investigació de la Vall d’Albaida

L’esdeveniment es va celebrar el dijous passat

Dijous passat va tindre lloc la presentació del jurat del X Premi d’Investigació de la Vall d’Albaida. El jurat de la desena edició va ser presentat pel president de l’IEVA, Josep Calatayud, la vicepresidenta, Maria Josep Garcia i la secretària Mara Vicent.

Com a representant del jurat vam comptar amb la presència de Maria Amelia Martínez, psicòloga i especialista en integració de persones amb discapacitat. En l’actualitat és la Directora del “Projecte Trèvol” (Programa d’Integració Social i Laboral de Persones amb Discapacitat. Projecte de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida). Maria Amelia va destacar la gran responsabilitat de formar part del jurat en uns moments on la situació actual requereix de noves idees i perspectives per afrontar el futur.

Els membres d’aquesta edició són:

Jorge Hermosilla Pla és Vicerector de Participació i Projecció Territorial a la Universitat de València. Les seues principals línies d’investigació són i han estat la planificació estratègica, el desenvolupament local i territorial i el patrimoni paisatgístic i hidràulic.

Maria Amelia Martínez Valls és llicenciada en Psicologia i en l’actualitat és la Directora del Projecte TREVOL.

Eva Sanz Gisbert és llicenciada en Geografia i Història, especialitat en Història de l’Art, per La Universitat de València. En l’actualitat és la Tècnic del Museu de la Rajoleria de Paiporta.

M. Teresa Cháfer Nácher és professora titular de la Universitat Politècnica de València del Departament de Tecnologia dels aliments.

Carlos Fuster Montagud és llicenciat en Història per la Universitat de València i especialista en gestió patrimonial, i fou el guanyador de la convocatoria anterior del premi.

També formen part del jurat els presidents de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i de Caixa Ontinyent, i l’alcalde d’Ontinyent, a més del president de l’IEVA.