Presentació del darrer llibre d’Elies Barberà a Xàtiva

cartell-alla-on-les-grues

El proper dissabte 20 de febrer, a les 19 hores, es presentarà a caMot el darrer llibre d’Elies Barberà, Allà on les grues nien. La presentació estarà a càrrec d’Elies Barberà.

Allà on les grues nien ha rebut el premi Ausiàs March de poesia en 2009. Els poemes d’Allà on les grues nien aborden aspectes de la vida urbana. Les ciutats són l’hàbitat de més de la meitat de la població mundial. Aleshores, la presentació del llibre serà una bona excusa per enraonar sobre coses que tenen a veure amb la forma de vida de tots i totes nosaltres.

Elies Barberà farà la presentació del llibre, comentant aspectes sobre el mateix i recitant alguns dels poemes. David Muñoz, treballador social i sociòleg, farà una breu sembança d’Elies Barberà i també alguns comentaris sobre la dinàmica urbana i les ciutats en general.

A més, s’anima a la gent que assitisca a la presentació, a triar algun poema del llibre i llegir-lo el dia de la presentació. La voluntat és fer una lectura compartida, per tal de conèixer millor el sentit que cada persona dóna als textos.