Presentació del butlletí del Mig Any 2010 i el programa d’activitats del 150 aniversari en Ontinyent

mig-any-fester-2010

(Ontinyent, 08-02-10).- La nit del divendres, 5 de febrer, el Saló d’actes de la Societat de Festers va acollir la presentació del butlletí informatiu sobre els actes del Mig Any 2010.

En aquesta ocasió, la publicació té una peculiaritat que la fa especial en l’any del cent cinquanta aniversari, ja que a més de la programació ordinària hi apareix el programa d’actes de les activitats previstes per a la celebració d’aquesta important efemèride.

La presentació va estar a càrrec de Valen Bataller, fester de la comparsa d’Arquers i representant d’aquesta comparsa en la Junta de Govern d’aquesta Societat , amb una àmplia i dilatada experiència professional en el món del disseny gràfic i amb un gran coneixement d’aquest butlletí, perquè ha estat el responsable del seu disseny gràfic i de la maquetació. Bataller, junt a Rafael Ferrero i Alfred Bernabeu Valen, va fer una amplia exposició de tots i cadascun dels apartats i dels aspectes informatius i de divulgació de la festa que allí trobarà el lector. Va explicar que havia nascut un butlletí informatiu que se’ns presenta clar i amb una especial lluminositat, amb un format i un disseny molt actual. Un compendi d’elements que fan d’aquesta una publicació golosa de ser llegida i imprescindible de ser guardada.

Es va fer especial incidència en aquells actes més significatius del 150 aniversari de les festes de Moros i Cristians ontinyentines en la seua presidència d’Honor, ostentada per SS MM els Reis d’Espanya. El president de la Societat, Rafael Ferrero Terol, va comentar que la publicació «Ã©s per al Mig Any el que el Programa de Festes és per als dies grans dels nostres Moros i Cristians»

Hi haurà congrés, desfilada històrica, recuperació d’actes desapareguts, actes religiosos de caràcter extraordinari, exposicions, conferències, concerts; tota una sèrie d’activitats que anhela recuperar el passat i aconseguir la projecció cap el futur.

El president va finalitzar la seua intervenció fent entrega simbòlicament d’un exemplar de la publicació a la ciutat d’Ontinyent , en la figura de la alcaldessa, Lina Insa.

Per últim, es va entregar un exemplar a cadascun dels càrrecs de l’exercici 2010, així como a tots aquells que acudiren a l’acte de presentació.