Presentació candidatura del Bloc d’Albaida

El passat dissabte dia 2 d’abril, va tindre lloc la presentació de la Candidatura del Bloc d’Albaida en un acte que va contar amb la presencia de més d’un centenar de persones.

Elíes Seguí, professor d’Economia de la Universitat Politècnica de València i natural d’Albaida, va presentar l’acte i després de fer un breu resum de l’activitat portada a terme pel col·lectiu al llarg dels últims anys, indicava que ara ens trobem en uns moments decisius per a Albaida i per al seu ajuntament i va defensar l’existència d’una tercera opció política com el BLOC, davant el bipartidisme tradicional existent a Albaida durant molts anys. Una opció progressista i valencianista que ja porta 8 anys present al consistorio municipal i que està preparada per a governar.

Després es va projectar un video sobre el passat, el present i el futur d’Albaida.

Posteriorment, va prendre la paraula Càndid Penalba Peiró, qui ocupa el segon lloc de la candidatura i el qual va centrar la seua intervenció en la qüestió econòmica. Per una part, a nivell de l’Ajuntament d’Albaida, destacant que aquest es troba en una situació límit i, prácticament, de fallida tècnica, destacant la necessitat d’actuar amb trellat i honradesa per a redreçar l’ajuntament el més prompte possible. I per altra part, a nivell d’economia local, on va apostar clarament per la diversificació econòmica i perquè amb tenacitat i esforç segur que es pot eixir de la situació de crisi en la que ens trobem.

Per la seua part, Josep A. Albert, candidat a l’Alcaldia d’Albaida, va indicar en el seu discurs que “ara és el moment del canvi, de la renovació d‘idees i de persones, i l’Ajuntament d’Albaida necessita aire fresc al seu govern i, per això, és el moment del Bloc.” Va remarcar que tots els membres de la candidatura tenen clar allò que necessita Albaida: confiança, tant en el futur de la ciutat, com en les persones que integren la candidatura del Bloc, persones treballadores, honrades i amb molta estima per Albaida. I va destacar que “tenim molt clar què cal fer perquè l’Ajuntament d’Albaida puga superar la situació tant roïna en la que es troba: ser realistes i també pragmàtics i actuar en consequència.” A més, Albert va insistir en que “ara és el moment de fer memòria sobre els 4 anys de govern del PP a Albaida, cal valorar tot allò que es va prometre i no s’ha complit i també com està Albaida i el seu ajuntament i, per últim, cal decidir entre un passat caducat, que representen els partits de sempre i un nou present i un futur millor que representa el BLOC.

Albert, va dir que “per al BLOC allò més important és el benestar dels veïns d’Albaida i que cal millorar la seua qualitat de vida.“ A més, va afegir que “el nostre compromís és que pugau viure millor i treballarem per a trobar sol·lucions als problemes del dia a dia, eixos que realment vos preocupen.” I va insistir molt en la necessitat de millorar els serveis que presta l’Ajuntament d’Albaida: la neteja dels carrers i parcs, la recollida del fem, l’estat de les instal·lacions municipals, etc. Josep Albert, va indicar que “l’objectiu del Bloc és fer d‘Albaida la ciutat que tots els albaidins ens mereixem, perquè ens tornem a sentir orgullosos de la nostra ciutat.”

Per aixó, Albert va dir que a Albaida, era necessària una força política progressista com el BLOC, que siga transparent i eficient en la gestió de l’ajuntament i, sobretot, millore la ciutat.

El candidat a l’Alcaldia va remarcar en diferents ocasions la il·lusió, les ganes de treballar i l’experiència a l’ajuntament per part dels membres de la llista electoral del Bloc d’Albaida, i la necessitat de superar majories absolutes a l’ajuntament de la ciutat que permeten recuperar la il·lusió al votant.

I per finalitzar, va remarcar que “volem tindre l’oportunitat de demostrar-vos que podem fer bé les coses, tal i com ho han fet els nostres companys del BLOC a altres localitats com Agullent, Muro i L‘Olleria.