Premiats en la Gala de L’Esport d’Ontinyent

Ontinyent va viure el passat cap de setmana la seua Gala Anual de L’Esport, en la que l’Ajuntament premia als esportistes de la ciutat més destacats de l’any anterior. Un total de 420 persones van acompanyar als sis premiats en les diferents categories d’aquest esdeveniment renovat per a la present edició, i que ha estat qualificat pel regidor d’Esports, Jorge Sanz, com d’èxit absolut.

En aquesta ocasió, els guanyadors han estat:

  • José Luis Vañó Doménech (esport escolar), en la categoria Premi en Pro de l’Esport, premi Recisa.
  • Manel Salvador i Nacho Beneyto, guanyadors del Premi a la Tasca tècnico-esportiva, premi Preber.
  • José Ramón Mendieta Molina, del club Tennis Taula Ontinyent, en la modalitat Premi al Millor Esportista categoria Discapacitats.
  • Equip de Gimnàstica Rítmica Base (club esportiu), en la modalitat Millor Club, premi Guerola.
  • Javier Ferrero Cerdà, Premi al Millor Esportista en la Categoria Promesa, premi Prosolia.
  • Paco Ferrero Vicedo, del Centre Excursionista, guanyador del premi Categoria Absoluta, concedit per l’Ajuntament d’Ontinyent.

Va haver també distincions per a Andrea Robles, de la FEBUS, Sergio Jabaloyes, del Moto Club Ontinyent, i l’Ontinyent C.F., pel treball realitzat al llarg de la temporada 2008-09.

Van assistir com convidats a la gala l’ex capità del PAMESA València, Víctor Luengo, la Directora General de Comerç i Consum, Silvia Ordiñaga, i el diputat provincial Màxim Caturla. Tant ells com els més de 400 assistents al màxim esdeveniment esportiu de la ciutat, van poder gaudir d’una cita «en la qual hem volgut reconèixer la tasca dels esportistes locals, els seus clubs, els seus patrocinadors i tots aquells que fan que la pràctica d’aquesta disciplina siga una realitat i que vibrem i ens emocionem cada vegada que competeixen, bé siga a nivell local, bé siga en majors esferes, com la provincial, autonòmica o nacional», indica el regidor d’esports, Jorge Sanz.

La Gala de l’Esport, que enguany per primera vegada va canviar la seua ubicació en el poliesportiu per a passar a celebrar-se en el restaurant Casa Seguí, va estar presentada i dirigida pel periodista Luis Ortiz, que va donar a conèixer el currículum de cada nominat, recolçat per un vídeo en el qual imatges i locució feien un repàs a la trajectòria esportiva de cadascun d’ells.
Va tancar la vetlada l’alcaldessa, Lina Insa, qui va agrair a tots els esportistes presents «la seua dedicació i esforç en pro d’una disciplina tan sana com és l’esport».

jose-luis-vano-domenech-jp

manel-salvador-nacho-bene

jose-ramon-mendieta-molina

equip-gimnastica-ritmica-ba

javier-ferrero-cerda

paco-ferrero-vicedo

ontinyent-jorge-sanz

ontinyent-gala-corporacio