Pere Baenas i Ramón Olivares seran els artistes per al 50 aniversari d’Espanyoleto

Baenas és un contrastat artista faller de Gandia i flamant guanyador de la Millor Falla de València 2014

El passat divendres es van donar a conèixer els noms dels artistes que representaran a la Falla Espanyoleto de Xàtiva en el seu 50 aniversari. Davant una data tan especial, s’ha decidit repetir amb Ramón Olivares i Maribel Beltran per a la Falla Infantil. La gran sorpresa es produeix a la Falla Gran, l’artista serà el gran Pere Baenas.

Pere Baenas (@CreacioB) és un contrastat artista faller de Gandia i flamant guanyador de la Millor Falla de València 2014, premi que ha aconseguit amb la Falla del Pilar; i també autor de la Falla que aquest mateix any s’ha cremat a Granada. A les seues esquenes té una extensa trajectòria de fer falles, i a totes les que ha realitzat, s’uneix aquest any la del 50 aniversari de la comissió d’Espanyoleto, «se’ns dubte un repte per a ell i un orgull per a aquesta falla», remarquen.

D’altra banda, la Falla Espanyoleto ha decidit repetir amb Ramón Olivares i Maribel Beltran a la Falla Infantil, després del bon resultat obtingut a l’exercici del 2014.

«Aquesta és una de les primeres pedres del que estem segurs que serà un exercici històric per a la comissió d’Espanyoleto, pel que representa i per tot el que estan preparant per tal de celebrar-ho. A poc a poc anirem desvelant més sorpreses», diuen des de la comissió.