«Per a mi serà un concert molt especial»

Parlem amb Feliu Ventura Hui dissabte 19 de novembre Feliu Ventura actuarà a les 22h. al Gran teatre de Xàtiva.

Ha estat una setmana per acabar assajos ja en Xàtiva, ahir ho va fer amb el Cor Polifònic i la Banda de La Nova de Xàtiva. Ja està tot a punt per al concert al Gran Teatre de Feliu Ventura.

Miquel Gil, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Xavi Sarrià, Miquel Gironés, Pau Chafer, Tobal Rentero, Amics de La Nova i el Cor Polifònic de la ciutat, actuaran amb el cantautor xativí el proper dia 19 de novembre, a més d’unes quantes sorpreses més que no es poden dir.

«Estic intentant guardar els nervis a dins», explica Feliu, a una cafeteria del centre de la seua ciutat, després de que el gravaren en una televisió local i a punt d’anar a una altra entrevista a la radio.

Al concert, es farà un repas de tota la trajectòria, amb algunes de les persones que acompanyaren a Ventura als primers discos.

«Molta gent a Xàtiva em coneix d’una manera diferent a la meua faceta de cantant, i això em fica nerviós. Peró per una altra banda, no hi ha un lloc millor que a Xàtiva per a escoltar unes cançons que són de Xàtiva. Crec que ací es l’únic lloc on totes les cançons s’entenen, saps el que es diu i com es diu. Ja no sols per l’accent, la llengua i les referències, sinó per més coses com el caràcter o la proximitat. Jo crec que tot això farà un directe diferent.»

Afegeix que serà un concert molt especial i que ben segur sempre recordarà «ja que mai he actuat a Xàtiva amb tantes col·laboracions, amb un disc del que estic molt convençut i que ha arribat a l’essència del que jo volia explicar».

«Sols desitge que la gent el recorde igual que jo»
Feliu ens explica que pensa que hi haurà una gran complicitat entre ell i la gent que anirà amb l’entrada a la butxaca, que no es pot explicar, però que està. «A Xàtiva es ve quan es pot i quan ens deixen, i ara que hi podem estar, tinc una felicitat enorme, que res ho pot espatllar».

L’endemà, 20 de novembre, són les eleccions generals «i crec que es un bon lloc i un bon moment per a fer una reflexió tots junts, entre xativins.»

Una altra cosa que fa especial aquest disc i aquest concert és la proximitat. «Els cantautors som una miqueta així, que ens agrada estar cara a cara amb la gent i veient les reaccions. Peró aquest disc especialment està dissenyat per aconseguir això, encara que toques a un bar amb 50 persones com al Gran Teatre de Xàtiva. La qüestió es que la barrera amb el públic es trenque.»

«Aquest disc està fet d’una manera per a que la gent quan l’escolte veja per un foradet com s’ha fet el disc, i és això el que volem transmetre. I si ho aconseguim un poquet jo estaré satisfet.»

Serà el primer concert que fa en la seua gira al País Valencià. «És el primer i el més important», afegeix.

Sembla nerviós, però ens diu que estarà més nerviós després del concert «ja que és quan t’adones del que has fet i veus si has tingut cap error o no. Em fique nerviós després i no puc dormir»

Conclou l’entrevista dient que «ha hagut una suma de molta complicitat. S’ha implicat molta gent de sobte en un concert d’un cantautor que no deixa de ser una persona que canta. Crec que aquesta implicació de tanta gent ha estat el més bonic de tot abans de pujar a l’escenari»

Un comentario sobre “«Per a mi serà un concert molt especial»”

  1. Gracies Feliu:

    Per aquest concert tan meravellós, dedicat a la nostra XÀTIVA, crec que no l’oblidarem mai.

    MOLTA SORT.

Los comentarios están cerrados.