Pepe Perales, reelegit president de la falla Espanyoleto

Andrea Torres serà la Fallera Major de la comissió per al pròxim exercici

Pepe Perales Vila va ser reelegit el passat divendres com a president de la falla Espanyoleto de Xàtiva per al pròxim exercici faller 2013-14. Des de la comissió assenyalen que Pepe ha estat al capdavant de la comissió durant l’exercici anterior i ha aconseguit un excel·lent superàvit per a la falla, no exempt d’esforç per part de tota la comissió.

El president espera gaudir d’aquest exercici perquè ja compta amb la que serà la seua acompanyant, Andrea Torres Martínez, la Fallera Major de 2013-14. Ella no ho va saber fins al dia abans de ser presentada davant de la comissió, perquè va ser la seua germana la que va presentar la seua candidatura, recolzada en tot moment pels seus pares.

La seua germana, Ariadna Torres, li «dessitja el millor en esta nova aventura que comença, la més gran felicitat i il·lusió, perquè ser la Fallera Major de la comissió que t’ha vist nàixer i créixer, no té preu». Perquè Andrea, gràcies a l’esforç de la seua iaia materna per mantindre viva la tradició valenciana en la família, és fallera de la comissió des que tenia 3 anys. «Fallera activa i treballadora, ha exercit com a Fallera Major Infantil l’any 2000 i com delegada infantil. En 2003 va ser la representant de totes les falleres infantils de la ciutat de Xàtiva. En sa casa es respira felicitat per este nou repte que es planteja en la vida d’Andrea. Els seus pares, encara que no són fallers, si van voler estar presents en l’acte de presentació», remarquen des de la comissió.

El rostre del President reflectia l’alegria per tindre ja la màxima representant de les festes falleres per al pròxim exercici.