Pep Gimeno “Botifarra” ofereix una classe magistral de versà

El 31 de juliol a la seu de CaMot

La Comissió de Festers i Festeres de Fira de Xàtiva organitza una classe magistral de versà a càrrec del cantaor de Xàtiva Pep Gimeno “Botifarra”. L’esdeveniment tindrà lloc el 31 de juliol a les 20 hores a la seu de CaMot en Xàtiva.

Botifarra, acompanyat per figures referents d’aquest gènere de la cançó popular valenciana, farà un repàs per la història de la «versà», explicarà les característiques formals de la composició i farà, junt amb els seus col·laboradors, demostracions pràctiques.

L’objectiu de l’activitat és dotar els alumnes dels coneixements de la història d’aquest gènere popular i de la competència per a la composició i el cant improvisat i animar-los, si volen, a participar de pròpia veu en les demostracions pràctiques.

La Comissió de Festers i Festeres de Fira (https://www.facebook.com/firaxativa) organitza aquesta activitat com a prèvia de la Nit del cant improvisat que se celebrarà per Fira formant part d’una programació que es concretarà en els propers dies.

La inscripció a l’activitat es realitza a la Llibreria la Costera i té un cost de 5 euros, les places són molt limitades.