Pep Botifarra presenta hui el seu nou disc a la Diputació

La institució provincial patrocina la producció de «A un home que ve del poble, ningú fa abaixar la cara”

Els músics valencians Pep Gimeno Botifarra i Pau Chàfer presenten hui dilluns, a la nova Diputació de València, el seu disc “A un home que ve del poble, ningú fa abaixar la cara”.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i la diputada Isabel García intervindran en l’acte de presentació que se celebrarà al pati del Palau Scala.

Durant la presentació, Botifarra i Pau Chàfer interpretaran algunes cançons del disc, com ara l’U d’Antella.

La institució provincial patrocina la producció i la gira de concerts de “A un home que ve del poble, ningú fa abaixar la cara”, un treball que presenta Botifarra amb Pau Chàfer en un nou registre, fusió de jazz, pop i folk, acompanyat de la banda de músics composta per Tobal Rentero al guitarró, el llaüt, la bandúrria, la dolçaina, la mandolina i les percussions; Vicent Chàfer a la bandúrria, el llaüt i el guitarró; Òscar Vila al baix, la guitarra, el guitarró i la mandolina; Edu Olmedo a la bateria i les percussions; i Miquel Pérez a la guitarra i la tiorba.

Aquesta producció és una mostra de les línies que marcaran, a partir de 2016, el nou pla de promoció de la música, conegut fins ara com Sona la Dipu Pop-Rock.