Paula Giner, jugadora de CB Genovés convocada per la selección espanyola Sub 13

Paula juga al bàsquet des de ben menuda també, començà al seu poble al Bàsquet Manuel i en categoria benjamí passà al CBG

Fa uns mesos presumíem de tenir dues jugadores a la selecció valenciana aleví femenina i un a la masculina: Vero Deosdad, Paula Giner i Joan Pastor, han estat els representants del CB Genovés al Campionat d’Espanya de Seleccions autonòmiques. Ja comentàvem en el seu moment que era un somni per al mateix club i també per a ells com a jugadors.

Doncs bé, aquest somni pareix que no vulga acabar. Paula Giner, jugadora aquest any de l’equip aleví autonòmic del CBG ha estat seleccionada per la Federació Espanyola per formar part del grup de xiquetes que comencen a preparar l’Eurobàsquet de l’any 2017 i 2018, quan Paula siga jugadora cadet.

Aquesta iniciativa, anomenada per la FEB com a Operació Talent 2014, concentrarà a Guadalajara de l’1 al 4 d’agost a les 25 xiquetes seleccionades de l’any 2002, i entre elles estarà la jugadora del CBG Paula Giner.

Paula juga al bàsquet des de ben menuda també, començà al seu poble al Bàsquet Manuel i en categoria benjamí passà al CBG, sent cada dia una jugadora més que referent, sobretot per la seua manera de ser, la seua humilitat i el seu companyerisme. Ha anat millorant any rere any i ha acabat sent un espill on fixar-se. A més ja no sols quant al nostre equip aleví, també és un referent dintre de la mateixa Selecció Valenciana.

El CBG, després de saber la convocatòria de Paula per la Federació Espanola comentava que “amb aquesta convocatòria es compleix un dels somnis de Paula i des del club no ens queda altra que felicitar-la per aquest èxit i al mateix temps agrair-li el fet que amb ella el nostre club, i tots els xiquets que formen part del CBG també es van a sentir representats. Al mateix temps felicitar a la seua família per tot l’esforç realitzat durant estos anys i als companys d’equip, per l’ajuda que han suposat per a la millora de Paula. I com no al seu entrenador, Quique, un puntal en la formació de Paula, pel seu treball i la seua manera de ser”

Enhorabona a Paula i a tots els que han cregut en aquesta jugadora que en aquests moments participa en el campus Maria Pina que se celebra al Genovés.