Patricia Giner Montagud, un diumenge amb molta alegria i festa fallera

Patricia Giner Fallera Major Infantil Xàtiva 2011

La sorpresa de la vesprada va ser la mantenidora Ariadna Galán Garcia, Fallera Major Infantil de València 2010

La critica als menuts fallers va ser el nucli principal al a proposit de l’acte ‘Son com si foren xiquets’; un món contraposat a un altre món més adult. Dos formes distintes d’arribar a una mateixa conclusió: l’alegria de la festa fallera. El a proposit ho va organitzar la Falla Españoleto. Un acte presentat per Andrea Torres Martínez, i amb la presència del President executiu de la Junta Local Fallera, Javier García Paños; varen rebre a la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Xàtiva.

Sara Roca Lopez acompanyada pel xiquet, Javier Girones Ballester; Raquel Horcajuelo Sanchis amb Bernabé Cañadas Garzón; Marta Gramaje Lopez al costat de Pedro Garcia Girones; i Paula Giner Casanova acompanyada de Nicolas Garcia-Chamon Segarra; que es varen posar la banda, i entregà un ramell i la recompensa.

La Fallera Major Infantil de Xàtiva, Patricia Giner Montagud, a la seua entrada a l’escenari, va estar acompanyada per el President Nat, Alfonso Rus, i el seu acompanyant, Ricard Martinez Bellver. Rus va proclamar a Patricia com a Fallera Major Infantil, i li va imposar la banda i l’anell amb l’escut de Xàtiva.

A continuació les Falleres Majors Infantils amb els seus presidents infantils o representants de la comissió, varen desfilar un a un. La presència a l’escenari de les Falleres Majors de València de l’any 2010, Mª Pilar Gimenez Santamaria, i Ariadna Galan Garcia, que varen rebre l’Insignia d’Or de la Junta Local Fallera de Xàtiva; amb la companyia de la Fallera Major de Xàtiva, Mª José Mallol Moral.

Convidats de la vesprada

Els festers de Sant Antoni de Canals varen acompanyar a la Fallera Major Infantil en un dia molt especial per a ella. La Festera de Gràcia Infantil de Canals, Marina Badal Cuquerella, va estar acompanyada pel Bandera Infantil, Pablo Borras Granero, i el Cuiros Infantil, Nacho Ballester Olmo.

També estigueren presents la Fallera Major Infantil de Sagunt, Rosana Carnicero Rovira, acompanyada pel President de la Junta Local Fallera de Sagunt, David Indiano de Rosa. La Junta Local de Gandia, Alzira, Carcaixent i Denia, estigueren a l’acte amb les seues respectives Falleres Majors Infantils, Laura Capellino Montesinos, Esther Casterà Tomas, Noelia Saporta Albelda, i Paula Bertomeu Perez, respectivament.

Mantenidora d’excepció

L’acte finalitzà amb l’imposició del cobartí per part de la Fallera Majors Infantil de Xàtiva, amb un homenatge per la seua comissió de la seua Falla Murta Maravall; i la mantenidora de l’acte, Ariadna Galán García, Fallera Major Infantil de València 2010; un discurs amb molta soltura, i consells per a Patricia Giner.

També, al igual que a l’exaltació de Mª José Mallol, sense la presència a l’escenari del xativí Ignacio Giner es va escoltar l’himne oficial de la Comunitat Valenciana amb la seua veu.

Noticia patrocinada por Carrusel
tarjeta-carrusel-marron

[nggallery id=354]

Un comentario sobre “Patricia Giner Montagud, un diumenge amb molta alegria i festa fallera”

  1. Al periodista que ha redactat aquesta noticia: se t’ha olvidat nomenar que va ser la falla Espanyoleto l’encarregada de l’apropòsit de la presentació de Patricia.
    Aprofite per a donar les gracies a tota la gent que ens va felicitar eixa nit.

Los comentarios están cerrados.