Paralitzat el desnonament de dos matrimonis i quatre menors a La Font de la Figuera

Ambdues famílies, en situació d’atur, compartien un habitatge a la població

Els tràmits duts a terme per l’ajuntament de La Font de la Figuera per evitar que dos matrimonis amb els seus respectius fills es veieren al carrer ha donat resultat. El desnonament que havia de dur-se a terme hui dimecres a La Font de la Figuera queda paralitzat. El mateix Jutjat de Primera Instància número 1 de Xàtiva va informar el consistori d’aquesta acció. Cal recordar que les dues famílies, en situació d’atur, compartien un habitatge en aquesta mateixa població.

El demandant, Santander Consumer Finance S.A., a través de l’empresa Propiedades Residenciales S.L.U. va presentar el cas al jutjat de primera instància núm. 1 de Xàtiva. Va ser així com aquest jutjat va dictar resolució de l’execució hipotecària confirmant a la família l’eixida del seu habitatge en data 6 de febrer de 2013.

Va ser llavors quan des del consistori es va intentar per tots els mitjans contactar amb algun responsable d’aquesta organització (Santander Consumer Finance S.A.) per arribar a un acord, però va ser impossible. Aquesta empresa no disposa d’oficines físiques per personar-se i obliga a realitzar totes les consultes per telèfon, a través del qual, d’altra banda, no responien a les reclamacions com calia.

Tal i com ha manifestat la regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Iñesta, “ara, després de nombrosos tràmits duts a terme des del consistori, les dues famílies podran romandre al seu habitatge, ja que de moment aquest desnonament no es farà efectiu i tindrà un final feliç”.

«Cal que ens felicitem per el què hem aconseguit, però sense baixar la guàrdia perquè, per desgràcia, en una situació com la que estem vivint, no podem afirmar que vaja a ser l’últim, ni quina sort pot tindre qualsevol altra notícia en la mateixa direcció» ha afirmat el portaveu de l’ajuntament, Vicent Muñoz. «Cal tindre clares les prioritats que, hui per hui, han de ser les persones, i en això continuarem treballant des de l’ajuntament”.

Un comentario sobre “Paralitzat el desnonament de dos matrimonis i quatre menors a La Font de la Figuera”

  1. La diputada d’EUPV, Marina Albiol, ha exigit al president de la Generalitat Valenciana, arran de la informació publicada hui en un mitjà de comunicació digital, “transparència total” i que proporcione “tota la informació disponible sobre la suposada venda de l’Aeroport de Castelló a un fons d’inversió libi”. Segons publica hui un diari digital, «darrere el fons libi únicament hi ha un periodista que no té un clau, ni molt menys representa inversors. “Volem saber qui enganya a qui: si el suposat comprador libi menteix a Aerocas, si Aerocas enganya al Consell o si, com és habitual, Carlos Fabra ens pren el pèl a tots i totes”, ha declarat Albiol qui ha exigit al Consell que comprove les credencials i la credibilitat del suposat comprador libi a través dels organismes oficials del Ministeri d’Assumptes Exteriors i de l’ambaixada espanyola en Líbia. Albiol considera “lamentable” que el Consell actue de manera “irresponsable” amb la venda de l’Aeroport de Castelló, tal com actuà en el seu moment amb el Parc Ferrari i el suposat comprador Castro Khatib, “del qual per cert no hem tornat a saber res”, ha recordat la parlamentària autonòmica. “Si tal com publica hui un diari digital, darrere el fons libi únicament hi ha un periodista que no té un clau, ni molt menys representa inversors, estem davant un escàndol que s’ha de cobrar el cap de Carlos Fabra de la presidència d’Aerocas”, ha declarat Albiol qui també ha destacat la manera “irresponsable i precipitada” amb la que el Consell vol malvendre l’Aeroport de Castelló. “Demanarà disculpes Alberto Fabra si es confirma que el fons d’inversió no existeix?”, conclou Albiol.

Los comentarios están cerrados.