Paqui Juan pren possessió com a regidora de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes

La nova edil substitueix a Matilde Vercher i assumeix la gestió de l’àrea de Benestar Social

Paqui Juan i Castelló va prendre possessió el passat dijous de l’acta de regidora de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes durant el Ple Ordinari celebrat per la corporació local. Juan, qui ja va formar part del Govern municipal durant la passada legislatura, substitueix a la popular Matilde Vercher, qui renuncia al seu càrrec d’edil al·ludint motius personals. Dintre de l’equip de govern municipal, Paqui Juan assumeix la gestió de l’Àrea de Benestar Social, de la qual ja es va responsabilitzar la passada legislatura.

D’aquesta forma, Paqui Juan, qui ocupava el setè lloc en la candidatura presentada pel Partit Popular a la Llosa de Ranes en els anteriors comicis municipals, relleva a Matilde Vercher, qui formà part d’aquesta mateixa llista electoral ocupant la cinquena posició en la candidatura.

Amb la incorporació de Juan com a edil de la corporació local, aquesta compta amb un total d’11 regidors electes. D’acord amb els resultats de les eleccions municipals celebrades el passat 24 de maig, sis regidors formen part de la candidatura presentada pel Partit Popular (PP); i altres cinc regidors de la candidatura presentada per l’agrupació municipal del PSPV-PSOE a la Llosa de Ranes.
L’alcalde de la localitat, Evarist Aznar, ha volgut agrair a Matilde Vercher la seua “dedicació desinteressada i treball realitzat per fer de la Llosa de Ranes».