Ontinyent porta a l’estadi El Clariano la gira mundial d’Alejandro Sanz

Un concert que ha omplit les millors sales de Nova York, Los Ángeles, Buenos Aires o Rio de Janeiro

Ontinyent portarà dissabte 3 d’agost a l’Estadi Municipal El Clariano la gira mundial “La música no se toca” del conegut cantant Alejandro Sanz. “Aquest és sobretot un concert de ciutat, de la ciutat d’Ontinyent, fruit de les aportacions de molta gent que s’ha implicat al nostre objectiu de fer d’Ontinyent una ciutat d’atracció”, explicava l’Alcalde, Jorge Rodríguez, qui signava amb Estrella Mateo Gersol, representant de la productora SI Evento, l’acord pel qual l’artista actuarà a la capital de La Vall d’Albaida.

L’Alcalde afegia que aquesta actuació “posiciona a Ontinyent dins el calendari de grans esdeveniments de l’estiu, i ens mostra al món com una ciutat que té coses a dir”. El primer edil agraïa l’esforç de la productora SI Evento “per haver vist en la nostra ciutat una oportunitat per a fer passar una de les grans gires del moment. Açò és també una oportunitat de promoció econòmica per a Ontinyent, ja que estem parlant d’un concert que pot dur a prop de 10.000 persones”, afegia. Cal destacar que la gira “La música no se toca” d’Alejandro Sanz ha omplit sales com el Citibank Hall de Rio de Janeiro, l’estadi Geba de Buenos Aires, l’American Airlines Arena de Miami, el Nokia Theatre de Los Ángeles o el Radio City Music Hall de Nova York, reunint més de 300.000 espectadors d’onze països.

D’aquesta manera, Ontinyent comptarà en agost amb dues de les gires musicals més importants de l’estiu a Espanya, les d’Alejandro Sanz i Melendi, el que afegit a l’impacte de les festes de Moros i Cristians suposarà l’arribada de milers de visitants.

Jorge Rodríguez destacava que “dur a Alejandro Sanz era un repte, i més en uns moments complicats com els que vivim, als quals era més fàcil baixar els braços i no fer res. Però al Govern d’Ontinyent hem apostat per treballar per fer de la ciutat un pol d’atracció, perquè això comporta promoció econòmica. I fruit d’eixe treball, i amb l’ajuda de tots i totes, estem aconseguint que a Ontinyent passen coses que abans no passaven”, concloïa l’Alcalde. L’actuació a Ontinyent ja consta a la pàgina web de l’artista i les entrades es podran comprar en breu a la web de Caixa Ontinyent.

Foto: http://4.bp.blogspot.com/