Ontinyent podria ser seu esportiva del Campionat Iberoamericà de Duatló en 2013

La ciutat d’Ontinyent podria ser seu esportiva del Campionat Iberoamericà de Duatló pròximament, si arriben a bon port les converses que s’estan mantenint des de l’Ajuntament tant amb l’organització d’aquest esdeveniment com amb el Consell Superior d’Esports del Govern Espanyol (CSD).

Recentment, l’alcalde, Jorge Rodríguez, i el regidor d’esports, Pepe Pla, es reunien a Ontinyent amb el President de la Federació Espanyola de Triatló i de l’Associació Iberoamericana de Triatló, Jorge Hidalgo, i amb el President de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, Rafael Redondo, una reunió que incloïa la visita a les instal.lacions del Poliesportiu Municipal d’Ontinyent i a la qual es va parlar de 2013 o 2014 com a possibles dates per a la cel.lebració de l’esdeveniment esportiu.

Segons explicava el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla “s’hem reunit també estos dies amb Vicent Revert, director de la Federació Valenciana d’Atletisme, i en ell hem parlat igualment de la possibilitat que Ontinyent puga acollir alguna competició atlètica que podria ser a nivell estatal o fins i tot europeu”. En tots dos casos, apunta Pepe Pla, “l’organització d’estos esdeveniments aniria lligada a les converses que estem mantenint amb el CSD per a la millora de les instal.lacions del Poliesportiu, concretament a la pista d’atletisme”.

Pla recordava que a la recent visita d’una delegació municipal ontinyentina al Consell Superior d’Esports ja es va parlar entre altres coses d’aquest assumpte amb la Directora General d’Infraestructures Esportives, Matilde García, i al Subdirector General de la mateixa àrea, Alfonso Luengo, “que es van mostrar predispostos i receptius de cara a les peticions que els vam fer”, apunta Pla. L’edil està en contacte telefònic setmanalment des de la regidoria amb el CSD, “continuant les converses iniciades en eixa visita per tal que el nostre treball done els fruïts que volem”, conclou el regidor.