Ontinyent organitza un taller gratuït de “Pensament Positiu” per a desocupats

Tindrà lloc dissabte 16 de març, de 9:30 a 13:30

L’Ajuntament d’Ontinyent (a través de l’Àrea de Promoció Econòmica) i l’empresa +Equipo han organitzat a Ontinyent un taller dinàmic de “Pensament Positiu i Emprendedurisme” gratuït per ajudar als desocupats que vullguen abandonar aquesta condició. El “pensament positiu” és un mètode que consisteix en millorar l’autoestima i la confiança, amb una metodologia participativa que busca compartir i obtenir un aprenentatge experiencial en grup, recolzant amb exercicis i diferents dinàmiques de caràcter pràctic.

En aquest cas, l’objectiu serà motivar als participants (desocupats d’Ontinyent que vulguen aprendre a pensar de manera positiva) a conèixer eines per a un canvi personal que permeta aconseguir objectius i plantejar estratègies per eixir de l’atur. El taller tindrà lloc dissabte 16 de març, de 9:30 a 13:30, a la primera planta de l’edifici CREC (Carrer Maians, 19) actuant com a ponent l’economista Pascual Hernández Cebrián, Director de l’empresa +Equipo.

L’aforament per al taller està limitat a 20 persones, reservant-se les places per odre d’entrada segons data d’inscripció, adreçant-se al correu electrònic: adl2.ontinyent@cv.gva.es de l’Oficina de Promoció Econòmica on s’indicarà nom i cognoms, DNI, domicili, data de naixement i telèfon de contacte. Des del Govern d’Ontinyent s’ha emmarcat aquest taller gratuït al conjunt d’actuacions i mesures que s’estan prenent per tal de crear ocupació a partir de la promoció econòmica, en aquest cas amb una acció formativa adreçada als desocupats.