Ontinyent organitza rutes de trekking aquàtic i amplia l’horari de l’Oficina de Turisme durant l’estiu

Les rutes començaran el pròxim dissabte 12 de juliol

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent, juntament amb l’empresa turística La Sària, oferirà els dissabtes de juliol, agost i setembre rutes de trekking aquàtic pel Riu Clariano. A més, el regidor de Personal, Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Ontinyent, Joan Sanchis, ha anunciat que l’Oficina de Turisme de la ciutat, ubicada al Palau de la Vila, estarà oberta tots els dies dels mesos de juliol i agost, de dilluns a diumenge.

Les rutes de trekking aquàtic començaran el dissabte 12 i tindran lloc amb una periodicitat quinzenal. El recorregut, d’uns cinc kilòmetres, s’iniciarà al voltant de les deu del matí des del Pou Clar i arribarà fins al Pont del Salt del Bou. Tota la ruta transcorrerà dins de l’aigua del riu Clariano. A un preu de 12 euros per als adults i 10 euros per als xiquets, tots els interessats podran apuntar-se presencialment o per telèfon a l’Oficina de Turisme a aquestos recorreguts accessibles per a totes les edats.

Per altra banda, l’Oficina de Turisme ampliarà el seu horari durant els mesos d’estiu, els de major afluència de visitants, igual que ha ocorregut els últims anys. Concretament, l’oficina estarà oberta tots els matins de dimarts a diumenge, de 9 a 13.30 hores i totes les vesprades de dilluns a dissabte de 16.30 a 19 hores.