Ontinyent ofereix un curs gratuït d’Interactor Turístic

Tindrà caràcter intensiu i inclou formació en diverses matèries relatives al turisme i exemples pràctics

Les regidories de Joventut i Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent col·laboren amb l’empresa de serveis turístics i educatius “Voraserra Activa” en l’organització d’un curs gratuït d’Interactor Turístic, que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de setembre a la seu del Consell de la Joventut. Es tracta d’un cirs adreçat tant a professionals del sector que vullguen ampliar coneixements (monitors de temps lliure, hostalers, tècnics, etc.) com per a persones interessades en trobar una eixida professional o complementària. El curs s’impartirà per a un màxim de 30 persones, durant 25 hores lectives intensives els dies 21, 22 i 23 de setembre.

El Regidor de Turisme, Joan Sanchis, destacava que després d’haver estat durant molts anys vivint d’esquenes al sector turístic,” ara que el monocultiu del tèxtil ha perdut pes, altres sectors s’han fet més necessaris, i entre ells, el turisme s’ha erigit com una font d’ingressos per a Ontinyent que hem de saber aprofitar”, apuntava. En aquest sentit, el Regidor de Joventut, Pepe Pla, incidia en que “aquest curs intensiu i de caràcter gratuït pot suposar una bona oportunitat per a que els nostres joves es formen de la mà d’una empresa local que està tenint una intensa activitat en el sector”, assenyalava.

Aquesta oferta no estan circumscrita als joves, de manera que es contempla la possibilitat d’organitzar cursos per a majors de 50 anys o cursos especials de col·laboradors jubilats. El contingut del curs inclou nocions general de guia i educador turístic; concepte, disseny i aplicació pràctica del producte educatiu i turístic; nocions d’interactor turístic, i tècniques i exemples pràctics, podent ampliar-se la informació al Consell Local de la Joventut (C/ Jaume I el Conqueridor, 13) o al telèfon 962914452.