Ontinyent obri el procés d’admissió per als alumnes de nou ingrés a l’Escola Oficial d’Idiomes

La preinscripció es realitzarà per internet i dóna la possibilitat d’estudiar Alemany, Anglès i Francès

L’Aulari d’Ontinyent de l’Escola Oficial d’Idiomes ha obert des del passat dimecres 26 de juny i fins el proper 17 de juliol el termini de preinscripció per a l’alumnat de nou ingrés.

Enguany, el procés es farà només de manera telemàtica, a través d’un enllaç ubicat en la pàgina de l’EOI d’Alzira www.eoialzira.es, podent triar-se només un aulari i un nivell per idioma. A Ontinyent es podrà realitzar la preinscripció per al primer curs de nivell bàsic d’Alemany, Francès i Anglès, i el primer curs de nivell intermedi i avançat d’Anglès. A l’Aulari d’Ontinyent, els grups disponibles tindran horaris alterns, de vesprada, amb classes de 2 hores al dia, 2 dies per setmana (dilluns i dimecres o bé dimarts i dijous). També hi haurà 5 o 6 divendres lectius al llarg de l’any, en els quals l’alumne tindrà classe a la mateixa hora que els dos dies habituals.

Per als idiomes amb més demanda que oferta, es farà un sorteig amb els alumnes que hagen fet una preinscripció prèviament. El sorteig no dóna dret a plaça, sinó que adjudica un ordre de matrícula a l’atzar, segons el qual es matricularan als alumnes nous fins que s’esgoten les places vacants. Per formalitzar la matrícula es requereix tenir 16 anys complits o complir-los durant l’any 2013, però no obstant això, l’alumnat amb 14 anys complits, podrà també matricular-se d’un idioma diferent de l’estudiat com a llengua estrangera en l’ESO.