Ontinyent millora l’accés a les instal·lacions de la Cooperativa Vinícola

Els cooperativistes reclamaven des de feia anys l’actuació en aquest tram de via pública

El Govern d’Ontinyent està procedint a la millora de l’accés a les instal·lacions de la Cooperativa Vinícola Onteniense, en l’Avinguda d’Almansa de la ciutat. Es tracta d’ un tram de via pública que es trobava en mal estat des de fa mes de tres anys, degut a l’intens trànsit tant lleuger com pesat al recinte, cosa que dificultava l’accés als centenars de socis de la cooperativa. Des de l’entitat, que venia reclamant als últims anys esta actuació, es va plantejar a l’alcalde, Jorge Rodríguez, la possibilitat d’actuar en aquest indret, i una volta analitzada la conveniència i possibilitat de l’actuació, es va posar a treballar a la mateixa la Regidoria d’Obres.

“Ara és un moment ideal per a dur a terme esta actuació”, assenyalava el regidor d’Obres, Manuel Cuesta, qui explicava que l’activitat en estes setmanes es reduïda a la cooperativa, però que a partir de setembre venen moments de molt de pas de vehicles amb l’arribada de la temporada de la verema, primer, i posteriorment de l’oliva. L’actuació, que està sent realitzada per l’empresa ontinyentina Asfaltos Guerola, té un cost de al voltant de 4.000 euros, i inclourà el reforçament del ferm per a dotar-lo de major resistència al pas de vehicles pesats, per tal d’evitar futurs desperfectes.

Manuel Cuesta posava de relleu la importància per als centenars de socis de la cooperativa de tenir en condicions aquest accés, raó per la qual “el Govern d’Ontinyent havia d’actuar, ja que el que volem és fomentar l’activitat econòmica a la ciutat i donar totes les facilitats possibles a tots els sectors per dur a terme la seua activitat, i ací per descomptat també s’inclou el sector agrari”, concloïa el regidor.