Ontinyent millora el paviment en 8 carrers amb diners del superàvit

El regidor d’obres destaca que el Govern d’Ontinyent “no cedirà als desitjos del PP de donar prioritat als bancs”

El Govern d’Ontinyent està duent a terme entre ahir i hui actuacions de millora del paviment asfàltic en un total de 8 carrers de la ciutat, finançades amb 24.000 euros del superàvit municipal de 2012.

En concret, les obres s’han dut a terme en una superfície de més de 900 m2 repartida en trams dels carrers José Iranzo, Joan XXIII, Joan Fuster, Avingudes d’Almansa, Albaida i Almaig, el perllongament de Daniel Gil i l’espai existent front la piscina coberta. Les actuacions han consistit en l’eliminació del paviment deteriorat, buidat del ferm, col·locat nous paquets de sahorres i capes d’aglomerat i col·locació d’un ferm regular definitiu, que permet eliminar zones enfonsades i desnivells.

El Regidor d’Obres, Manuel Cuesta, assenyalava que “el PP d’Ontinyent i Filiberto Tortosa volen que ens gastem els diners del superàvit obtingut per la bona gestió municipal realitzada en 2012 vagen a parar als bancs, però el Govern d’Ontinyent no va a cedir als seus desitjos. Nosaltres tenim molt clar que la prioritat són les persones i les seues necessitats, com és el cas d’estes obres que a més responen a demandes realitzades per els propis ciutadans”, destacava el regidor.

L’edil recordava així mateix que estes actuacions donen continuïtat a les millores asfàltiques realitzades en nombrosos punts de la població al llarg de la legislatura, i que han tingut la seua màxima expressió a obres realitzades a carrers sencers com Santa Teresa o Furs.